Blog post

► #1 Glutenvrij | DEZE GLUTENVRIJE PRODUCTEN GEBRUIK IK | september 2017

5 september 2017

Het is dinsdag en dat betekent dat er weer een nieuwe video online staat op mijn YouTube-kanaal! Vandaag start er weer een nieuw thema binnen mijn kanaal, namelijk Glutenvrij. Ik was niet creatief genoeg om hiervoor een pakkende titel te vinden, maar iedereen begrijpt gelijk waar de video’s over gaan. Vandaag heb ik de allereerste glutenvrij video online staan. In de video van vandaag laat ik zien welke glutenvrije producten ik dagelijks gebruik.

Ik probeer regelmatig een nieuwe video online te zetten op mijn YouTube kanaal! Wil jij op mij abonneren, zodat ik mijn kanaalurl snel kan aanpassen? https://www.youtube.com/channel/UCFUgY1BgisNYyD5WgyDn2PQ

► #1 Glutenvrij | DEZE GLUTENVRIJE PRODUCTEN GEBRUIK IK | september 2017

Omdat ik iedere woensdag ook op mijn blog schrijf over het glutenvrije dieet, wilde ik dit ook graag door laten spiegelen op mijn YouTube kanaal. Vandaag laat ik in de eerste video de producten zien, die ik regelmatig gebruik en daarom altijd op voorraad heb! Benieuwd naar de glutenvrije producten die ik gebruik? Bekijk dan de onderstaande video.

Zo ben ik ontzettend dol op de glutenvrije producten van AH Vrij van Gluten, het brood van Yam Glutenvrij en eet ik graag de crackers van het met Schär.

Welke glutenvrije producten gebruik jij?

2 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Vorige Volgende
%d bloggers liken dit: