Small Talk | Hoe bevalt mijn nieuwe bijbaan?

23 juli 2017

Vandaag een maandje geleden ging mijn contract in bij MsMode. Na meer dan een jaar niet meer gewerkt te hebben mocht ik eindelijk weer aan de slag. Vandaag schrijf ik in mijn blog over mijn ervaringen van een nieuwe bijbaan en of deze natuurlijk bevalt.

Het is alweer een jaar geleden dat ik weg ben bij mijn vorige bijbaan. Het heeft een tijdje geduurd tot dat ik weer aan het werk ging. Ik heb verschillende sollicitatiegesprekken gehad, maar telkens greep ik net naast de boot. In maart had ik een sollicitatiegesprek bij MsMode gehad voor een functie in Zwijndrecht, maar ik was hier ook niet de juiste kandidaat voor deze functie. Tot ik begin juni 2017 gebeld werd door MsMode of ik nog steeds interesse had in de functie, maar dit keer in Dordrecht. Ik zat op dit moment ook in de sollicitatieprocedure bij Prénatal. Een aantal dagen later hoorde ik dat ik niet aangenomen was en belde terug naar MsMode. Ik mocht direct op tweede gesprek en mijn contract werd al snel getekend.

Nu ben ik al ongeveer vijf weken aan het werk bij MsMode en het bevalt mij ontzettend goed. Ik heb gezellige en behulpzame collega’s, daarnaast heb ik het klantcontact ontzettend gemist. Toch vind ik het hier en daar nog wel lastig om de juiste woorden te vinden wanneer er een plussize dame in de paskamer staat en zichzelf alleen maar staat af te kraken. Dit zijn dingetjes die ik nog wel leer in de komende tijd. Er hangt ook een hele prettige werksfeer en ik heb het gewoon ontzettend naar mijn zin in het filiaal. Ik werk tijdens de vakantie ongeveer 20 – 30 uur per week, maar zodra ik weer naar school ga wordt dit natuurlijk minder.

Ik heb het in ieder geval ontzettend naar mijn zin op mijn nieuwe werkplek.

Hoe is jouw zomer?

13 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Vorige Volgende
%d bloggers liken dit: