Blog post

Gadgets | Schattige Anime Powerbank + Kortingscode

15 september 2017

En er is weer een week voorbij. De zomer is volgens mij ook officieel voorbij en de eerste herfststorm in de zomer is al voorbij. Eerlijk gezegd is de herfst mijn favoriete seizoen en vind ik de herfststormen heerlijk, als het maar niet teveel regent. Vandaag ga ik het niet hebben over regen, wind of andere weersverschijnselen. Vandaag heb ik een review van deze schattige gadget!

Ik ben altijd de persoon die aan de einde van een dag een lege telefoon heb. Dit komt eigenlijk wel alleen voor als ik geen stopcontact in de buurt heb, of zo stom ben om geen oplaadkabel mee te nemen. Deze schattige powerbank heb ik mogen uitkiezen bij de online webshop Hoesjes-Outlet en werd er stiekem meteen na bestelling verliefd op. Een paar maanden geleden schreef ik ook al een artikel in samenwerking met Hoesjes-Outlet en koos toen drie andere gadgets uit.

Powerbank 12.000mAh Anime Emoji Zwart

Normaal gesproken koop ik altijd mijn powerbanks bij de Action, waarna ze naar een paar weken gebruik al kapot zijn. Daarnaast kon er werkelijk nooit genoeg stroom in, om mijn complete smartphone of tablet op te laden. Deze powerbank heeft een capaciteit van 12.000mAh. Het zegt mij niet heel veel, maar als ik het vergelijk met de capaciteiten van mijn vorige powerbanks (1000mAh), dan ga ik er vanuit dat de capaciteit van deze powerbank wel een stuk hoger is. Daarnaast zit er ook nog een andere toepassing in de powerbank die ik als positief ervaar. Je kunt namelijk twee apparaten tegelijkertijd opladen. De ene USB-poort heeft een stroomtoevoer van 2A en de andere van 1A. Ik kan mij herinneren dat de oplader van mijn tablet ook 2A is en die van mijn smartphone 1.6A is. Dat lijkt mij dus ook helemaal prima. De powerbank kost € 29,99. Ik vind dit wel aan de hoge kant. De powerbank is niet duur, maar het is gewoon veel geld. Zolang hij het blijf doen, vind ik het hem wel waard.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe powerbank. Bij de laatste bloggersmeeting had ik al gemerkt dat mijn oude powerbank niet meer echt oplaadde en voelde constant de stress dat mijn telefoon zou gaan uitvallen. Nadat ik ook nog in een trein zat waar iemand was voorgesprongen voelde ik mij heel ongemakkelijk met mijn 10% batterij.

Wil jij ook een nieuwe gadget scoren bij Hoesjes-Outlet? Nu kan het met 10% korting met de volgende kortingscode: #2017!_HOESJES_OUTL10%**

Heb jij al een powerbank? Of loop jij ook regelmatig met een (bijna) lege telefoon?

14 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Vorige Volgende
%d bloggers liken dit: