Blog post

Afvallen | Bijna op de helft (Weekoverzicht week 13 – 16)

22 september 2017

Er is een hoop gebeurt de afgelopen weken en er staat ook nog eens een hoop te gebeuren. Ik ben onderhand al 16 weken bezig met mijn verbeterde levensstijl en val daarbij bijna iedere week wel wat gewicht af. In deze blog vertel ik over de afgelopen vier weken. Houdt Daily Inception de komende tijd goed in de gaten, want gezond leven en mijn verbeterde levensstijl gaan een grotere rol spelen op mijn blog! Maar vandaag een nieuw weekoverzicht

Twee weken geleden kwam er een blog online over het verhaal achter de kilo’s. Hierover heb ik zoveel lieve en positieve reacties ontvangen, dat ik er die dag een beetje stil van werd. Het verhaal is opgepakt door de media en afgelopen woensdag had ik mijn eerste interview met het AD.

Week 13 (maandag 21 augustus 2017 – zondag 27 augustus 2017)

Het is de eerste week van school! Tenminste het is een projectweek, de college’s zijn nog niet echt begonnen. Ik heb mij deze week redelijk aan het gezonde eten kunnen houden. Tijdens de les heb ik een zakje chips op die uitgedeeld werd en daarnaast heb ik met klasgenoten een ijsje gegeten bij McDonalds. Dit had ik natuurlijk beter niet kunnen doen, maar het was wel ontzettend lekker en gezellig.

Deze week ben ik 0.8 kg afgevallen. In totaal ben ik 12.7 kg kwijt.

Week 14 (maandag 28 augustus 2017 – zondag 03 september 2017)

De eerste collegeweek is begonnen. Ik vind het lastig dat ik veel thuis ben en ook het meenemen van gezonde dingen zie ik ergens als lastig. Voor mijzelf moet ik gewoon even opzoek naar alternatieven om mee te nemen naar school of voor onderweg. Deze week ben ik niet veel afgevallen, maar het hoeft natuurlijk ook niet snel te gaan.

Deze week ben ik 0.5 kg afgevallen. In totaal ben ik 13.5 kg kwijt.

Week 15 (maandag 04 september 2017 – zondag 10 september 2017)

Deze week ben ik niets afgevallen. Ik hou het maar omdat ik ongesteld was dit weekend – Ja, dat woord typte ik echt -. De hele week was ik onder mijn gewicht van vorige week, enkel op het weegmoment woog ik hetzelfde. Ik geef de moed niet op en ga weer lekker verder met gezond eten en gelukkig zijn.

Deze week ben ik niets afgevallen en niet bijgekomen. In totaal ben ik 13.5 kg kwijt.

Week 16 (maandag 11 september 2017 – zondag 17 september 2017)

Wat een top-weekje, met een top resultaat! Ik paste zojuist ook nog eens in een maat 42 broek uit de winkel en heb weer een milepaal behaald! Helemaal blij met het resultaat van deze week. Ik ben bijna 15 kilo kwijt en dat betekent dat ik bijna op de helft van mijn doel ben. Ik had nooit kunnen geloven, dat ik zo ver zou komen..

Deze week ben ik 1.2 kg afgevallen. In totaal ben ik 14.7 kg kwijt.

Ik had nooit zover kunnen komen, als ik geen hulp gehad zou hebben. Samen met mijn moeder heb ik besloten om deze stap te nemen en zonder haar had ik nooit dit resultaat bereikt. Dankjewel mama! Zonder stimulans en hulp had ik dit resultaat waarschijnlijk niet behaald.

Zoals ik in het begin al verteld heb, gaat afvallen een (nog) grotere rol krijgen op Daily Inception. Mijn vraag aan jou!

Wat zou jij graag willen lezen?

10 Comments

 • Eke

  24 september 2017 at 11:14

  Ik vind het zo superknap van je! Ik weet niet of je er bekend mee bent, maar mij lijkt het wel interessant om iets over meal preppen te lezen!
  Eke onlangs geplaatst…DM Shoplog september ’17My Profile

  1. Daily Inception

   24 september 2017 at 11:58

   Hi Eke! Dat is toch dat je heel veel gerechten maak in één dag? Dan doen wij inderdaad wel eens om de vriezer te vullen met maaltijden! Makkelijk en snel 🙂 bedankt voor de tip!

 • Laura

  23 september 2017 at 14:20

  Goed bezig! 15 kilo is echt heel wat! Ik ben nu ook op de goede weg, 5 kilo kwijt. Ik wil niet zoveel afvallen, maar nog wel enkele kilo’s zodat ik weer in mijn kleding van een paar jaren geleden pas 😉

 • nicole

  23 september 2017 at 11:11

  Wauw, al bijna 15 kilo kwijt! Dat is een heleboel zeg. Goed gedaan!
  nicole onlangs geplaatst…ShoplogMy Profile

 • Girls-things

  23 september 2017 at 11:06

  Wauw, wat ontzettend goed Tessa! Super knap!
  Girls-things onlangs geplaatst…Black & white outfit in VolendamMy Profile

 • Jascha

  23 september 2017 at 10:10

  Hoi, succes gewenst met je gezondheidsplan! Ik denk dat je veel kanten op kunt: over recepten schrijven, een sport oppakken, misschien een specifiek ‘buikplan’ en dan je buikomtrek meten. Of meer over je gevoelens schrijven, een dagboek wat het lijnen met je doet. Belangrijkste is denk ik waar jij enthousiast over bent. Hoe zit het trouwens met dat stuk in het AD?

  1. Jascha

   23 september 2017 at 10:10

   Commentbox vergeten. Bij deze…

 • Mariska

  23 september 2017 at 09:34

  Wat een mooi resultaat en wat goed dat je er zo relaxed over doet wanneer je niet zoveel afvalt. Naar mijn idee is dat de beste manier. Succes met de rest!
  Mariska onlangs geplaatst…Dump je chemische luchtverfrisser!My Profile

 • Kimberley

  23 september 2017 at 08:22

  Wauw! Je bent goed bezig zeg.

 • Naomi

  22 september 2017 at 22:13

  Je ziet er echt goed uit!
  Echt chapeau ze lieverd!

  Liefs Naomi

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Vorige Volgende
%d bloggers liken dit: