Blog post

Glutenvrij op Pad | Banket Yvette in Breda

13 mei 2018

In de meivakantie ben ik samen met mijn moeder wezen winkelen in Breda. Op Facebook had ik gelezen dat Banket Yvette eind april is geopend en overheerlijk glutenvrij gebak maakt. Dat wilde ik natuurlijk met liefde gaan uitproberen en daarom combineerde we een dagje winkelen samen met een bezoek aan Banket Yvette. Vandaag vertel ik meer over deze lekkere ervaring.

Glutenvrij gebak eten is nog al lastig buiten de deur. De meeste restaurants verkopen nu eenmaal geen gebak zonder gluten. Laatst was ik ook op bezoek bij Baker and Moore in Rotterdam. Daar heb ik ook heerlijk genoten van een glutenvrij gebakje.

Op bezoek bij Banket Yvette

Banket Yvette is geopend op de Ginnekenweg in Breda sinds 23 april 2018. Vanaf het winkelhart van Breda is het wel een stukje lopen, maar zeker een waardevolle wandeling door het prachtige Breda waard. Banket Yvette is gevestigd in Pol38, een kunst gallerie, een unieke omgeving voor unieke taartjes. Alle taarten zijn namelijk glutenvrij, maar naast glutenvrij zijn de taartjes ook lactosevrij, eivrij, vegan, geraffineerd suikervrij, sojavrij en biologisch.

Samen met mijn moeder heb ik overheerlijk genoten van twee raw-taartjes. Het bruine taartje is een raw Tiramisu en het witte taartje is een raw Citroentaartje. Beide taartjes waren erg lekker. Zo lekker dat ik niet eens kan beslissen welke ik van de twee het allerlekkerste vond. Tiramisu is iets wat ik heel erg mis in mijn glutenvrij dieet, terwijl het helemaal niet zoveel werk is om het zelf te maken. Deze smaak vond ik erg lekker. Ook de citroensmaak smaakte goed naar citroen en was lekker smeuïg. Allebei ontzettend lekker!

Op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag kun je van 12.00 uur tot 18.00 uur terecht bij Banket Yvette op de Ginnekenweg 38. Naast taartjes verkoopt Yvette ook andere lekkernijen, zoals koeken, energieballetjes en cakejes. Ze heeft niet altijd alles op voorraad, wil je nu heel graag iets specifieks proberen? Dan kun je gewoon contact opnemen met Yvette, dan regelt ze het speciaal dat het er voor jou is, wanneer je wilt komen. Je kunt ook bestellen bij Yvette, maar je moet het wel zelfs ophalen. Volg Yvette ook op Facebook! http://www.facebook.com/banketyvette/

Lees ook:

Ga jij binnenkort ook langs bij Banket Yvette?

 

2 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Vorige Volgende
%d bloggers liken dit: