Over Mij

Leuk dat je interesse toont in de persoon achter deze blog! Mijn naam is Tessa van Verk, 19 jaar en student Communicatie op Hogeschool Rotterdam. Ik woon in Dordrecht samen met mijn lieve moeder. Daarnaast ben ik afgestudeerd directiesecretaresse en is mijn grootste droom om ooit een boek te schrijven. Schrijven is mijn passie en hobby, maar daarnaast heb ik nog meer hobby’s. Ik zwem graag en geef graag slaapkamer concerten! Daarnaast lees ik graag boeken en ben ik verslaafd aan het kijken van films en series!

Vanaf februari 2015 weet ik dat ik de auto-immuunziekte Coeliakie heb! Een moeilijk woord wat anderen nooit uit kunnen spreken. Het is een chronische darmziekte en ik ben daardoor gluten-intolerant. En nu lezen jullie dit en denken: “Ow! Ze heeft glutenallergie”. Maar, ik help je uit je droom! Glutenallergie bestaat niet. Voor de meesten vrienden heb ik ‘glutenziekte’ of ‘glutendinges’, maar ze zijn lief en gaan er goed mee om!

Op mijn blog schrijf ik over meerdere onderwerpen. Ik ben duidelijk een omniblogger zonder niche! Maar daar kies ik bewust voor. Ik wil mijzelf liever niet vastklampen aan één onderwerp. Ik schrijf blogs over: mijn leven, Coeliakie, entertainment en natuurlijk lifestyle!

Heb je vragen? Stel ze hieronder of via Sociale Media als Twitter

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge